25 Ocak 2016 Pazartesi

Asla Eskimeyen Oyunlar - Gta San Andreas

Bazı oyunlar vardır , adından yıllarca söz ettiren oyunlar. Böyle bir oyun olan Gta San Andreas hakkında biraz konuşacağım.

İşte adından çok söz ettiren , hikayesiyle gönülleri mest etmiş oyundur Gta serisinin "San Andreas" oyunu. Oyunun ana karakteri olan Carl Johnson (CJ) biziz. Biraz CJ den bahsedeyim. Hakkında çok caps yapılmıştır. Efsanedir bildiğiniz. Eskiden Grove Street çetesinin üyesidir. Daha sonra bu işleri bırakmaya karar verir , uyuşturucu gibi şeyleri artık kullanmaz. Bir gün annesi vefat eder ve cenazesi için Grove Street'e geri döner. Çetenin en azılı düşmanı olan Ballas'lar tüm San Andreas'ı adeta kontrol etmektedir. İlk başta sadece annesinin cenazesi için gelen Carl Johnson daha sonra burada çetenin bir üyesi olmaya karar verir.


carl johnson ile ilgili görsel sonucu


Birazda Çetemizden bahsedelim. Çete önceki dönemlerde San Andreas'ın en güçlü çetelerindendir. Daha sonradan Ballas gücü ele geçirir ve yavaş yavaş Grove Street gücünü kaybetmeye başlar. Daha sonradan San Andreas'ın en güçsüz çetesi oluverir. Biz geldiğimizden itibaren bu çete için çalışırız ve çeteyi iyi yerlere getiririz. Çete üyelerinin hepsi yeşil giyer. Çetenin başı abimiz Sweet'tir. Ondan sonra çete büyükleri biz , Big Smoke ve Ryderdir. Big Smoke hariç hepinizin evi yan yanadır. Big Smoke ise Ballas'ların ele geçirdiği bir bölgede oturmaktadır.

grove street ile ilgili görsel sonucu grove street ile ilgili görsel sonucu

Bu arada kardeşlerimizden bahsedeyim. Biz üç kardeşiz. En büyüğümüz daha bahsettiğim gibi Sweet'tir. Sweet Grove Street'in ele başıdır. Biraz aksi biridir. Bir de kız kardeşimiz Kendl var. Kendl en küçüğümüz. Cesar Villpando adında bir erkek arkadaşı var ve bu adam başka çeteden. Zaten bu yüzden Kendl ile Sweet sürekli kavga ediyor.


kendl , carl ,sweet ile ilgili görsel sonucu



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder